Gesztenyés-mascarpone torta

Eredetileg úgy volt hogy a nyaraláson felpakolok minden elmaradt receptet nektek, de remélem megértitek, nem vitt rá a lélek hogy ne az óceánt, hanem a képernyőt bámuljam. Most újra itthon vagyunk, az idő pocsék, szóval itt az ideje recepteket feltölteni, keresgélni, és elkészíteni azokat.  Ezt a gesztenyéset Ti is szeretni fogjátok! 

Hozzávalók: 

ALAP:

KRÉM:

Elkészítés: 

Késes darálóban aprítsd finomra a zabkekszet, majd keverd össze az olvasztott vajjal. Bélelj ki sütőpapírral egy torta formát, és nyomkodd az aljára a keksz alapot, ezután tedd a mélyhűtőbe pihenni. 

A krémhez a mascarponét, a habtejszínt és a cukrot, habosítsd fel egy kézi habverő segítségével. 

Add hozzá a csipet sót, és a villával össze tört gesztenye masszát is. Habosítsd még egy percig a krémet. 

Kend meg vele a tortát, hűtsd még egy órát a hűtőben, majd díszítsd eredi gyümölcsökkel, és csokoládéval. 

#bonappetit

Tovább a blogra »