RAW mogyoróvajas caker

Imádom ezt az új formát, sokkal menőbb egy ilyet megenni mint egy szelet tortát. Szerintem megvan az új kattanásom. 🙂  (Nyers vegán, paleo)

Hozzávalók: 

(9 db.hoz.)

ALAP: 

KRÉM:

HAB: 

Elkészítés: 

Kezdjük az alappal. Egy késes darálóban aprítsd össze a már fent leírt hozzávalókat. Nem muszáj liszt állagúra őrölni a mogyorót, maradhatnak benne apró darabok. Egy muffin tepsit bélelj ki muffin papírral, majd nyomkodd az aljára az alap krémet, és ezt tedd be a mélyhűtőbe pihenni.

A krém hozzávalóit is daráld ugyan így össze, és kend meg vele az alap réteget. Ezt is hűtsd a mélyhűtőben. 

Végül a habot készítsd el, ugyan ezzel a módszerrel. Tegyél egyszerre mindent a darálóba, majd dolgozd össze, és öntsd rá a CAKERre.  Nem baj hogy folyós az állaga, ezt is tedd a mélyhűtőbe egy órára dermedni. 

Ha elkészült, vedd ki a papírból, és dekoráld friss gyümölccsel, virággal vagy csak úgy önmagában is isteni. 

Tovább a blogra »