Imádom ezt az új formát, sokkal menőbb egy ilyet megenni mint egy szelet tortát. Szerintem megvan az új kattanásom. 🙂 (Nyers vegán, paleo)
Hozzávalók:
(9 db.hoz.)
ALAP:
KRÉM:
HAB:
Elkészítés:
Kezdjük az alappal. Egy késes darálóban aprítsd össze a már fent leírt hozzávalókat. Nem muszáj liszt állagúra őrölni a mogyorót, maradhatnak benne apró darabok. Egy muffin tepsit bélelj ki muffin papírral, majd nyomkodd az aljára az alap krémet, és ezt tedd be a mélyhűtőbe pihenni.
A krém hozzávalóit is daráld ugyan így össze, és kend meg vele az alap réteget. Ezt is hűtsd a mélyhűtőben.
Végül a habot készítsd el, ugyan ezzel a módszerrel. Tegyél egyszerre mindent a darálóba, majd dolgozd össze, és öntsd rá a CAKERre. Nem baj hogy folyós az állaga, ezt is tedd a mélyhűtőbe egy órára dermedni.
Ha elkészült, vedd ki a papírból, és dekoráld friss gyümölccsel, virággal vagy csak úgy önmagában is isteni.