Nagyon krémes, sőt folyik. De mennyei, én imádom!
( Ugye nincs is annál kellemesebb mint enni miközben fotóznak? #irónia )
Hozzávalók:
KEKSZ ALAP:
CSOKI GANACHE:
SAJTKRÉM RÉTEG:
Elkészítés:
Késes darálóban daráld le a zabkekszet, majd vízgőz felett olvaszd meg a vajat, és együtt is daráld őket még pár másodpercet hogy össze keveredjenek. Nyomkodd a masszát egy sütőpapírral bélelt torta forma aljára, majd tedd a mélyhűtőbe egy kicsit.
Vízgőz felett, folyamatos kevergetés mellett olvaszd össze az étcsokoládét, a tejszínnel. Kevergesd addig míg szép fényes krémet nem kapsz.
Ezután kend a zabkeksz alap tetejére, és dobálj bele friss áfonya szemeket. Tedd vissza a mélyhűtőbe.
A krémhez habverővel verd habbá az összes hozzávalót, ezután ezt is kend a tortára. Még egy kicsit rakd vissza a hűtőbe a tortád, hogy megdermedhessen, végül díszítsd áfonyával a tetejét is.
#bonappetit