Málnás Csokitorta

Szeretem ezt a tortát, jó hozzám. A piskótát csak keverni kell, így míg alszik Lana simán elkészítem. A krém pedig amit bele raktam, a már jól bevált alap krémem, ami pontosan 8 percet vesz el a napomból, és mennyei. Szerintem te is szeretni fogod ezt a tortát, jó lesz hozzád is! 🙂 

Hozzávalók: 

PISKÓTA:

KRÉM: 

Elkészítés:

Olvaszd fel a  vajat, és a tejet vízgőz felett, majd egy tálban keverd össze a többi hozzávalót. Ha vissza hűlt a vaj és a tej, öntsd a masszához. Nem baj ha nagyon folyós, ilyennek kell lennie. Tegyél sütőpapírt két torta forma aljába,és melegítsd elő a sütőt alsó-felső sütésen 175 fokra, majd süsd a piskótát, kb. 40 percig. 

Ezután olvaszd fel az étcsokoládét, és habverővel verd fel a krém hozzávalóit a csokival együtt. 

Várd meg hogy lehűljön a piskótád és rétegezd a tortát. Piskóta-krém-málna szemek. 

A végén élvezd az elismerést. 

#bonappetit

Tovább a blogra »