Szeretem ezt a tortát, jó hozzám. A piskótát csak keverni kell, így míg alszik Lana simán elkészítem. A krém pedig amit bele raktam, a már jól bevált alap krémem, ami pontosan 8 percet vesz el a napomból, és mennyei. Szerintem te is szeretni fogod ezt a tortát, jó lesz hozzád is! 🙂
Hozzávalók:
PISKÓTA:
KRÉM:
Elkészítés:
Olvaszd fel a vajat, és a tejet vízgőz felett, majd egy tálban keverd össze a többi hozzávalót. Ha vissza hűlt a vaj és a tej, öntsd a masszához. Nem baj ha nagyon folyós, ilyennek kell lennie. Tegyél sütőpapírt két torta forma aljába,és melegítsd elő a sütőt alsó-felső sütésen 175 fokra, majd süsd a piskótát, kb. 40 percig.
Ezután olvaszd fel az étcsokoládét, és habverővel verd fel a krém hozzávalóit a csokival együtt.
Várd meg hogy lehűljön a piskótád és rétegezd a tortát. Piskóta-krém-málna szemek.
A végén élvezd az elismerést.
#bonappetit