Brownie keksz

Mindig is a gyengém volt az a fajta édesség, melybe ha bele harapok folyik. Legyen az karamell, vagy legyen az csoki, a lényeg az a bizonyos folyós állag, a szilárd édességben. Szóval belekönnyeztem a gyönyörbe mikor először kóstoltam ezt a brownie KEXet. + pont neki hogy a látványa is igen gyönyörködtető. Ezt muszáj kipróbálnod! 

Hozzávalók:

  Elkészítés:

Olvaszd fel vízgőz felett, vagy mikróban a 170 g étcsokoládét, a vajjal. Eközben keverd össze a többi hozzávalót egy tálban, és melegítsd elő a sütőt 155 fokra légkeverésen. (Sima sütésnél 175 fokra). Kevergesd meg az étcsokoládés-vajas masszát, ezután ha kihűlt, keverd a többi hozzávalóhoz és darabold bele a többi étcsokoládét is. Helyezz kis golyókat egy sütőpapírral bélelt tepsibe, egymástól 4 cmre, majd süsd 11 percig. Próbáld meg kivárni míg legalább langyosra hűl, (nekem nem mindig jön össze) majd hintsd mg egy kis sópehellyel. 

#bonappetito

Tovább a blogra »