Halihó! Ma szeretni fogtok engem, ugyan is szuper gyors, és alakbarát receptet hoztam nektek. Nem mellesleg az étel allergiásoknak is kedvezek vele. Próbáld ki Te is!!
Hozzávalók:
(kb. 30 db.-hoz)
- 150 g xilit
- 2 tojás
- 100 g növényi margarin
- 100 g min. 75 %os étcsokoládé (cukor,glutén,tej mentes)
- 120 g darált mandula
- 1 marék durvára tört mogyoró
- 1 tk. sütőpor
- 1 tk. vaníliaaroma
- csipet só
Elkészítés:
Melegítsd elő a sütőt légkeverésen 155 fokra, majd bélelj ki sütőpapírral egy tepsit.
Vízgőz felett olvaszd össze a margarint az étcsokoládéval, ezután hagyd hűlni 2 percet.
Egy nagy tálban keverd össze az összes többi hozzávalót, töltsd hozzá a csokis-margarint is, és így is dolgozd össze.
Vizes evőkanál segítségével, rakj kis keksz formájú kupacokat a sütőpapírral borított tepsire, egymástól 3 cm távolságra.
Süsd 10 percig, majd hagyd hűlni őket még 10 percig.
#bonappetit
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: