Hozzávalók:
- 150 g búzafinomliszt
- 80 g nádcukor
- 50 g belga étcsokoládé cseppek
- 120 g kókuszzsír
- 2 ek. agavé szirup
- csipet só
- 1 tk. vaníliaaroma
- 1 tk. szódabikarbóna
Elkészítés:
Melegítsd elő a sütőt légkeverésen 155 fokra, sima sütésnél 175re.
Egy tálban habosítsd fel a kókuszzsírt a nádcukorral. Majd add hozzá a vaníliaaromát, sót, szódabikarbónát és az agavé szirupot is, és keverd össze ezeket. Utoljára a lisztet és a csoki cseppeket add a masszához.
Bélelj ki sütőpapírral egy tepsit, majd a kezeddel formázz golyókat a tésztából egymás mellé. Ha esetleg túl lágynak érzed a masszát, egy evőkanál segítségével is megteheted ugyan ezt.
Süsd 10 percig a kekszeket. Miután kihűlt, fogyaszd egészséggel!
#bonappetit
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: