Cakes&KEX

Vegán Chocolate Chip Cookies

 

Hozzávalók: 

  • 150 g búzafinomliszt
  • 80 g nádcukor
  • 50 g belga étcsokoládé cseppek
  • 120 g kókuszzsír
  • 2 ek. agavé szirup
  • csipet só
  • 1 tk. vaníliaaroma
  • 1 tk. szódabikarbóna

Elkészítés: 

Melegítsd elő a sütőt légkeverésen 155 fokra, sima sütésnél 175re.

 Egy tálban habosítsd fel a kókuszzsírt a nádcukorral. Majd add hozzá a vaníliaaromát, sót, szódabikarbónát és az agavé szirupot is, és keverd össze ezeket. Utoljára a lisztet és a csoki cseppeket add a masszához. 

Bélelj ki sütőpapírral egy tepsit, majd a kezeddel formázz golyókat a tésztából egymás mellé. Ha esetleg túl lágynak érzed a masszát, egy evőkanál segítségével is megteheted ugyan ezt. 

Süsd 10 percig a kekszeket. Miután kihűlt, fogyaszd egészséggel! 

#bonappetit 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!