Imádok minden ilyen kreatív, 2 percet igényelő dekor ötletet. Az pedig hogy még finom is, már csak hab a tortán!
Hozzávalók:
- annyi eper, amennyi répát szeretnél készíteni. 50 g csokihoz én 5 szemet használtam.
- 50 g fehércsokoládé
- narancssárga ételfesték
Elkészítés:
Vízgőz felett olvaszd meg a fehér csokit, majd hagyd egy kicsit hűlni ( kb 1 percet). Ezután keverd bele az ételfestéket. Én egészen minimálisat használtam belőle, rajtad áll mennyire szeretnél élénk narancssárga répákat.
Mosd meg az epret, majd a csumájánál fogva mártsd bele a narancs színű fehér csokoládé mázba. Helyezd egy sütő rácsra, és hagyd kihűlni. Na , ugye hogy gyors volt?
#bonappetit
Igen, ez is jó ötlet! Köszi 🙂
Az Aldiban kapható mirelit bébirépa. Kis forró vízbe dobom egy pillanatra, és utána máris használható a sütire.