Cakes&KEX

Nyers Vegán csokitorta

Sokak kérésére, úgy döntöttem hogy belevetem magam a nyers-vegán, paleo élvezetek világába. Az első utamon pedig már ki is derült, hogy a világ legfinomabb csoki tortája nem más, mint Nyers-Vegán!

Ki érti ezt? Tessék kipróbálni! 

 

Hozzávalók: 

ALAP:

  • 200 g sós földimogyoró
  • 100 g datolya, kimagozva

KRÉM:

  • 2 db. érett, nagy avokádó 
  • 50 g kókuszolaj
  • 70 g nyers kakaópor 
  • 100 g kókuszvirág cukor 
  • 1 tk. vanília kivonat
  • 1 csipet himalája só

Elkészítés: 

Egy robotgépben daráld le a földimogyorót, majd  tedd hozzá a datolyát is, és dolgoztasd a gépet addig, míg tészta állagú krémet nem kapsz. Ha száraznak érzed, tegyél hozzá 1-2 ek. kókuszolajat is. 

Rakd a mélyhűtőbe, míg elkészíted a krémet. 

Pucold meg az avokádókat, majd tedd az előzőleg használt robotgépbe a krém összes többi hozzávalójával együtt, és pürésítsd krémesre.

Kanalazd rá a torta alapra, és hűtsd még fél órát. 

#bonappetit

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!