Mindent imádok ami Svéd! Az Ikeát, a húsgombócot, a hajópadlót, és most már a jó öreg kladdkakát is. De szerintem nem vagyok egyedül ezzel, ugye?
UI.: Ne ijedj meg, nem írtam el, tényleg ennyi cukor kell bele.
Hozzávalók:
- 135g vaj,
- 1 csipet só,
- 55 g holland kakaópor,
- 300 g kristálycukor
- 1 mokkáskanál vanília esszencia,
- 110 g liszt,
- 3 tojás.
Elkészítés:
Melegítsd elő a sütőt légkeverésen 160 fokra, majd sütőpapírral bélelj ki egy 20 cm átmérőjű torta formát. A vajat olvaszd meg vízgőz felett, és egy tálban keverd el az összes többi hozzávalóval. Süsd 30-35 percig a tortát, akkor jó ha még remegős. 🙂
#bonappetito
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: